Mobil 1

SPECIALISTER PÅ IT-NÄTVERK

Vi är specialister på kommunikation och nätverk. 
Våra konsulter har lång yrkeserfarenhet ute hos kund och erkänt djup kunskap som ledande infrastrukturarkitekter och tekniker i skilda kommunikation och nätverksprojekt.

VÅRA TEKNIKOMRÅDEN

Routing - Switching
Trådlöst
Datacenter
SDN Software-Defined Networking 
Automatisering - Utveckling

VÅRA TJÄNSTER

Våra konsulter har lång och gedigen erfarenhet från olika verksamheter, privata såväl som inom offentlig verksamhet. Det är du som kund som tillsammans med våra konsulter kommer fram till vad, hur och när arbetet skall göras. Viktigt i ett bra samarbete är att tänka på "för vem gör vi arbetet"?
Workshop
Projekt
Förstudie, site survey
Nätverksoptimering
Design
Automation
Implementering
Managerade tjänster
Drift - övervakning - underhåll

DESIGN

Våra konsulter har bred kunskap och dokumenterad erfarenhet av att designa nätverk. Vi har stor erfarenhet att designa allt från mindre till världsomspännande nätverk och vi har en oberoende ställning när det gäller produktval.

AUTOMATION

Hanteringen inom kommunikation och nätverk ligger långt efter t.ex. automatisering av klienter. Nu händer det mycket och fort och det mesta är mjukvarurelaterat kopplat till open source. Vi har konsulter som ligger i framkant inom detta område och hjälper idag företag att få en mer effektiv hantering av infrastrukturen.

Kontakta oss redan idag

eller ring oss
+46 706 018535